Loading...
Badkamers 2017-10-08T20:54:16+00:00

Wij voeren de werkzaamheden vakkundig en efficiënt voor u uit. Mede omdat we beschikken over een gedegen netwerk van gediplomeerde vakmensen, zijn wij ook in staat grotere klussen tot een goed einde te brengen. Ook na de oplevering blijft u onze klant.

Wij staan voor u klaar indien er aanvullende wensen zijn, of onverhoopt iets niet in orde blijkt te zijn. Iedereen die ons kent weet wat wij leveren, namelijk gedegen vakmanschap met uitstekende kwaliteit en service !!

Badkamer te Nieuwegein

De klant heeft gekozen voor een scheidingswand met daar achter het douche/ligbad gedeelte met een nis aan de douchezijde. Ze hebben gekozen voor verschillende maten wandtegels 20×60 10×60 en 30×60 en de voertegels 60×60 in dezelfde kleur voorzien van zilver aluminium tegelprofielen en zilvergrijs afgevoegd.verder is deze badkamer afgewerkt met wit sanitair en een mooi verlaagd plafond met led inbouwspots.

Badkamer te nieuwegein 

Badkamer geheel gestript en voorzien van nieuw leidingwerk,geberit inbouwresevoir geplaatst en de wanden voorzien van witte 30×60 tegels de vloer en het geberit inbouwresevoir  met antraciet tegels en een verlaagd plafond met inbouwspots  , witte wasmeubel met zwartspoelbak en een antraciet designradiator en een verwarmd badkamerspiegel met led verlichting.

Badkamer te utrecht

Hier heeft de klant gekozen voor een 30×60 witte wandtegel en een zilvergrijze voeg verder afgewerkt met zilvergrijs aluminium tegelprofiel. De vloer tegels zijn 60×60 grijs gemaleerd een wit wasmeubel met spiegelkast met ledverlichting en een glazen douchescherm van 100cm

Badkamer te maarssen

Hier hebben wij het leidingwerk aangepast I.V.M ligbad en geberit inbouwresevoir en een gescheiden douchegedeelte gemaakt met drain.Klant heeft gekozen voor wandtegels 30×60 met een strokenmix in de zelfde kleur een kiezelvloer in het douchegedeelte en 60×60 tegels bij overige. Een verwarmd badkamerspiegel met ledverlichting en een wastafelmeubel met wit blad en dubbele kranen.Een verlaagd plafond met led inbouwspots die je in gewenste kleur kan instellen.