Loading...
Renovatie 2017-10-08T20:53:28+00:00

Wij voeren de werkzaamheden vakkundig en efficiënt voor u uit. Mede omdat we beschikken over een gedegen netwerk van gediplomeerde vakmensen, zijn wij ook in staat grotere klussen tot een goed einde te brengen. Ook na de oplevering blijft u onze klant.

Wij staan voor u klaar indien er aanvullende wensen zijn, of onverhoopt iets niet in orde blijkt te zijn. Iedereen die ons kent weet wat wij leveren, namelijk gedegen vakmanschap met uitstekende kwaliteit en service !!

Kunststof schuifpui

Verwijderen van 1 kozijn met openslaande deuren en 1 douchekozijntje en de buitengevel gestut ,lateien verwijderd en de buitengevel gesloopt.  Betonlatei buitenzijde aangebracht metselaar heeft de gevelstenen netjes uitgetand en opgetrokken. We hebben de binnenmuur eruit gehaald stalenbalk aangebracht en vandaag de stalenbalk afgewerkt en elektra afgemonteerd. Woensdag word de schuifpui geplaatst en dan kan de stukadoor het netjes afwerken.

Kunststof schuifpui is geplaatst.

Luifel voordeur

Luifel voordeur aangepakt met Sander Reinsma i.v.m lekkage zinkendak * zinkendak weggehaald  * Balken vervangen * Dakbeschot vervangen * 12mm uniprime plafond aangebracht incl electra en inbouwspots. * kunstof rabatdelen aangebracht  * dakbedekking met aluminium daktrim aangebracht door Ducaat Dakwerkenir.

Boeiboorden vervangen

Boeiboorden vervangen I.v.m houtrot en rabat delen vervangen voor kunststof rabat en nog diverse houtrot reparatie.

Dakkapel

Boeiboorden en zijwanden vervangen i.v.m houtrot

Aanbouw met Badkamer

Badkamer Utrecht opgeleverd kranen gemonteerd en sanitair geplaatst en de inbouwspots en het kitwerk. Schilderwerk doet de klant zelf Doucheruimte uitbreiding i.v.m plaatsen bad en Geberit inbouwframe. Met maar liefst 15cm geïsoleerde wanden.
* Rabat aangebracht
* Bitumen aangebracht en lood
* Water & electra & afvoer riool
* Bad en geberit geplaatst
* Gedeelte wandtegel verwijderd

Kozijn vervangen

Vandaag hebben we een vuren erkerkozijn vervangen i.v.m te veel houtrot. Voor een hardhouten meranti erkerkozijn met geluidwerend dubbelglas.
Foto 1 * kozijn in stukjes
Foto 2 * nieuw geplaatst meranti erkerkozijn inclusief glas