Loading...
Diverse projecten 2017-10-08T21:00:45+00:00

Wij voeren de werkzaamheden vakkundig en efficiënt voor u uit. Mede omdat we beschikken over een gedegen netwerk van gediplomeerde vakmensen, zijn wij ook in staat grotere klussen tot een goed einde te brengen. Ook na de oplevering blijft u onze klant.

Wij staan voor u klaar indien er aanvullende wensen zijn, of onverhoopt iets niet in orde blijkt te zijn. Iedereen die ons kent weet wat wij leveren, namelijk gedegen vakmanschap met uitstekende kwaliteit en service !!

Veranda te nieuwegein

Deze veranda is geheel uitgevoerd in douglas 9,5×9,5 palen de boeiboorden met uniprime 18mm en de achterwanden met douglas halfhouts rabat, het hekwerk is gemaakt van douglas 4,5×7,0 en voorzien van een schakelverf semi-gloss vochtregulerend  en vlonderplanken van composiet dark grey.

Aanbouw met Badkamer

Badkamer Utrecht opgeleverd kranen gemonteerd en sanitair geplaatst en de inbouwspots en het kitwerk. Schilderwerk doet de klant zelf Doucheruimte uitbreiding i.v.m plaatsen bad en Geberit inbouwframe. Met maar liefst 15cm geïsoleerde wanden.
* Rabat aangebracht
* Bitumen aangebracht en lood
* Water & electra & afvoer riool
* Bad en geberit geplaatst
* Gedeelte wandtegel verwijderd

Veranda te maarssen 

Deze veranda is uitgevoerd in vuren 9,5×9,5 palen wit gegrond de achterwanden wit gegrond halfhouts rabat en voordat we de  vlonderdelen hebben gemonteerd hebben wij hard houten palen van +- 70 cm in de grond geslagen met liggers erop en voorzien van een worteldoek ,electra voorzieningen  aangebracht voor lichtpunten en stopcontacten en vlonderdelen  van grijs composiet aangebracht.